Allidrett- et nytt tilbud fra høsten 2020?

Postet av Gransherad Idrettslag den 3. Sep 2020

Skigruppa har i kveld hatt møte hvor vi har diskutert hvordan vi skal organisere aktivitetstilbudet i idrettslaget videre. 

Vår intensjon er at GIL skal ha et aktivitetstilbud til så mange barn som mulig. Per i dag har vi ikke aktivitetstilbud til barn som ikke interesserer seg for fotball eller langrenn. Vi ser også at vi bør ha et tilbud som har hovedfokus på allsidig aktivitet uten at det trenger å være noe konkurranseelement involvert i aktiviteten som utøves. 

Vårt forslag er på bakgrunn av dette å starte opp en allidrettsgruppe hvor barna får prøve seg på ulike aktiviteter og idretter. Dette kan være alt fra ballidretter, dans, bryting, klatring, fjellturer, ridning, hundekjøring, langrenn, slalom, svømming, friidrett, stafetter, lek, taekwondo osv. Her er det kun fantasien og dugnadsressurser som setter grenser. 

For å kunne få til et slikt tilbud er vi avhengige av å få med flere foreldre som vil være med å bringe dette aktivitetstilbudet til barna våre. Kanskje nettopp DU kunne tenke deg å børste støv av gamle håndballferdigheter og vise barna litt om hva dette innebærer? Eller du har drevet med dans eller bryting og har en kveld å avse for å kunne gi barne et innblikk i hvordan man trener på denne måten?

Tanken var å ha allidrett for barn på småtrinnet og for de som ønsker fra mellomtrinnet. Den eldste gruppen fortsetter som før man langrennstrening på mandager og torsdager. Her er også de som ønsker fra mellomtrinnet velkomne til å delta. 

Vi vil gjerne høre deres tanker og tilbakemeldinger på dette. Vi ser an interessen før vi eventuelt kaller inn til et møte for videre planlegging. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.