Gransherad IL - Fotballgruppe

Gransherad IL - Fotballgruppe

Om

Gransherad Idrettslag (GIL) Fotball

Gransherad IL er et lite idrettslag med masse engasjement, glede og samhold.
Vi har aktivitetstilbud for barn fra 1.klasse innenfor fotball og langrenn.
Vi i GIL er med på å gi barna opplevelser i sitt miljø som gir tilhørighet og samhold. Til hverandre. Til bygda.

Fotball er en sosial aktivitet der barna får være i fysisk aktivitet ute, samtidig som de må være en del av et lag og blir gode på samspill. Det primære er å få barna til å bli glad i fotball, få de fleste til å mestre fotball og noen å bli god i fotball. Fotballen skal gi bevegelsesglede, bevegelseslyst og mestringsfølelse. 

Fotballgruppa er på ca.45 aktive barn og ungdom. Fotballsesongen løper hovedsakelig fra april/mai til og med høstferien. De minste (6-9/10år) har trening en gang per uke (onsdag kl.17:30-18:30), de eldste laga ofte to ganger (mandag-onsdag kl.18.30-20), i tillegg til èn kampdag. Vi starter utetreningen så fort ballbingen og gressbanen er klar, ellers er det inne i gymsalen. De siste årene har det også vært et tilbud om inne-trening i vinterhalvåret, en gang per uke. 

Trenere: Det er foreldre som er trenere og lagledere. Dette må byttes på, og velges på fotballmøte i begynnelsen av Januar. GIL er avhengig av frivillige, så det er bare ta kontakt med Styret i GIL om det er noen ivrige foreldre der ute. :-)  I 2019 var vi heldige å få to flotte ungdommer til å trene J12 og G14. 

Dugnad: Det er de baneansvarlige som har vedlikehold av anlegget sommerstid, men GIL inviterer til en, evt to fellesdugnader på anlegget ila året. Vi ønsker et aktivt idrettslag med tilbud til våre unger, og er avhengig av frivillighet. GIL får sine inntekter bl.a fra medlemskontigenter, sponsoravtaler og dugnadsarbeid. Fotballgruppa har et årlig salg av fotball-lodd (i sesongen) og vi er medarrangør på Tuven Teddy-barneløp på høsten (lørdag mellom uke40-41), der vi bl.a har ansiktsmaling, loddsalg, lykkehjul og organiserer barneløpet. 

Kamper: Fotballkretsen(NFF Telemark) har kamper i vår og høstsesong og GIL melder opp lagene. Ungene synes det er moro å møte andre lag i Øvre Telemark og foreldrene planlegger ofte samkjøring til/fra kampene. 

Cuper: GIL har de siste åra prioritert den lokale 3v3 cupen i Heddal på våren, se link        Heddal 3v3 cup 2019 samt Langesund cup, se link        Rema 1000 Skjærgårdscup Langesund 2019  på høsten (hvis det er interesse for det). Men det er mange cuper rundt om i distriktet, så det er mulighet for å delta på flere hvis de er interesse for det. Dette legges ut på GIL sin facebookside eller hvert fotballag sin facebookside.

Dommerkurs: GIL kan tilby å sende ungdommer som vil på dommerkurs. Det er vi som står for dommer på våre hjemmekamper, og det er veldig fint å kunne bruke de ungdommene som vil, til dette. Alternativt er det foreldre som dømmer. De større lagene har også brukt dommere utenfra bygda.

Grasrottrenerkurs: Grasrottreneren er første steg i NFF`s (Norges Fotball Forbund) trenerutdanningsstige og ment for alle som er involverte i barne-og ungdomsfotballen. GIL kan tilby å sende de trenerne som vil på slikt kurs.

Spillerutviklingstiltak/ Sonelag: Et tilbud til de mest ivrige. Første trinn på landslagsskolen. NFF ser etter spillere med eierskap til egen utvikling. Målgruppe er de 13.-16.åringene med størst potensialet. De som markerer seg på Sonelag blir plukket ut videre til Kretslag. Det er trener som plukker ut spillere til nominering soneuttak. 

Forsikring: Alle som vil sparke fotball og betaler klubbens medlem- og treningsavgift er dekket av NFF`s obligatoriske forsikring. https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/

På nyåret inviterer vi til et foreldremøte for de som kunne tenke seg å starte og fortsette med fotball. Ut fra dette møte bestemmes sammensetningen av lag (alder, nivå, mix-lag eller rene jente/guttelag) og antall lag som skal meldes opp i serien. Ofte gjøres det en anbefaling fra trenere, men det er dere foreldre som bestemmer. Det velges også trenere/lagledere. Innkallelse på GIL`s hjemmesider, GIL`s facebookside og Oppslagstavla i Gransherad

Velkommen til fine uker med trening, kamper og turneringer! 

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, enten via GIL`s hjemmeside eller facebookside, Cecilie Pedersen (fotballgruppa) eller mail til fotball@gransheradil.no

Kommende aktiviteter

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Refreshing... Det har vært nye aktiviteter siden forrige gang du lastet siden

Levert av IdrettenOnline