Om

Gransherad IL har en aktiv langrennsgruppe med utøvere fra 6 til 18 år.

Den minste gruppa (6-9 år) har trening på mandager fra kl 18-19. Her er det fokus på skileik og aktivitet. Det ses også litt nærmere på de ulike teknikkene i langrenn; klassisk og fristil på et helt grunnleggende nivå. Her lærer barna teknikk gjennom enkle øvelser i skileiken.


Den største gruppa (10-18 år) har trening på mandager fra 18.00 - 19.30 og torsdager kl 18.00-20.00. Her kjøres både rene teknikkøkter i klassisk og fristil - i tillegg til intervall og langkjøringsøkter. Barna får også med seg eget treningsprogram som kan utføres hjemme. 


Felles for begge grupper er at hovedsesongen starter opp på høsten. Det kjøres da barmarkstrening ute supplert med styrketrening i gymsal. Etter at vi fikk på plass det flotte flerbruksanlegget vårt går den største gruppa mye på rulleski. Her er det muligheter for alle nivåer. 

Så fort snøen har lagt seg og vi har nok grunnlag til å kjøre skiløyper - er det selvsagt trening med ski som gjelder. Rennsesongen (fra 8 år) starter allerede i desember og fortsetter ut mars måned. Her er det frivillig hva man ønsker å delta på, men trenerne setter opp en liste med anbefalte renn slik at troppen prøver å reise samlet. Dette er både sosialt og lærerikt for barna. I tillegg kommer skikarusellen i Gransherad, Hjartdal, Tuddal og Sauland som arrangeres 4 onsdager fra slutten av januar og utover. Her kan også de minste (under 8 år delta). 


Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller kunne tenke deg å være med på skitrening. Her er alle velkomne - uansett nivå og bosted :) 


Velkommen til skitrening i Gransherad! 

Kommende aktiviteter

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Levert av IdrettenOnline