Nye åpningstider på Trimrommet

Postet av Gransherad Idrettslag den 9. Feb 2018

Nå er trimrommet i kjelleren på skolen klart til bruk! En del utstyr er på plass - og vi håper på å få inn enda litt mer ila vinteren. Her finner du tredemølle, spinningsykler, hantlere, styrkeapperat til ulike øvelser, vektstenger og skiver. Foreløpig er det ganske tunge frivekter som finnes der - vi jobber med å få inn flere vekter som er lettere og mer egner for blant annet damer og ungdom.


I samarbeid med skolen har idrettslaget nå kommet frem til at vi skal ha faste åpningstider i trimrommet og at det alltid da skal finnes en voksen person som har ansvar for låsing og sikkerhet ved bruk av utstyret. Det vil på bakgrunn av dette IKKE lenger være mulig å låne nøkkel for å reise til trimrommet på egenhånd. 

Skolen vil gjerne ha tilbake rommet dersom det ikke blir tilstrekkelig brukt - det er derfor viktig at vi viser interesse for å bruke dette rommet. Flott om du skriver navnet ditt i boka ved inngangen hver gang du er der - slik at vi har litt dokumentasjon på hvor mye rommet blir brukt. På denne måten blir det også enklere for idrettslaget å prioritere fremtidige innkjøp til rommet.


Åpningstider: 

* Mandag kl 18 - 21

* Onsdag kl 18 - 21

* Fredag kl 18 - 21 

Åpningstidene gjelder fra førstkommende mandag (12.02.18).

Ansvarlige personer for trimrommet er: Kjell A Svendsen, Gunn Iren Simensen og Kent Ove Odden. De vil bytte på å være ansvarlige, men det er stor sannsynlighet for at du møter Kjell der nede når du kommer for å trene. Han har massevis av kompetanse innenfor styrketrening og kampsport og kommer gjerne med tips og råd mtp teknikk og øvelser. Vi er kjempeheldige som har denne muligheten - så benytt dere av det! :) 


Ellers har vi følgende kriterier som må være fylt før du kan bruke trimrommet: 

* Alle som bruker trimrommet skal være medlem av Gransherad Idrettslag. Link til innmelding finner du her: http://gransherad-idrettslag.i...

Medlemskontigent koster 100 kr per år (blir vurdert på hvert årsmøte). 

Evt kontakt Marianne Tråer for veiledning.

* Det er 16 års aldersgrense for å trene i trimrommet. 

* Ungdomsskoleelever kan bruke trimrommet i følge med en voksen som hjelper og veileder de. 

* Barneskoleelever har ikke tilgang til trimrommet.

* Alle rydder opp etter seg og forlater rommet i den tilstanden du selv ønsker å finne det. 

27939058_10156927286549179_241912097_n.jpg


Vel møtt på trimrommet! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.