VINNERE AV POSITIV ENERGI PRISEN 2017!!

Postet av Gransherad Idrettslag den 5. Jan 2018

Rett før jul fikk vi en utrolig hyggelig beskjed. Gransherad IL ble kåret til vinnere av  Positiv Energi pris 2017 for dugnadsarbeidet som har blitt lagt ned i forbindelse med det flotte flerbruksanlegget vårt!

Det var en svært ydmyk, stolt og rørt leder som mottok prisen på årets juleavslutning på skolen sammen med prosjektleder Line Berget Hedegart og primusmotorer under prosjektet - Willfred Solli, Tor Arne Folseraas, Tom Hegna, Oddvar Rønning og Hans Olav Kaasa.

Vi mottok en flott statuett laget av kunstner Langedokk og en sjekk på 10.000 kr fra Notodden Energi. Dette skal feires når vi til våren skal arrangere en offisiell åpning av anlegget vårt! 

Over 1500 dugnadstimer er lagt ned i dette store prosjektet - og det er en enorm dugnadsinnsats som har blitt lagt ned av både store og små. Uten deres fantastiske innsats ville prosjektet aldri blitt en realitet. Denne prisen er til DERE! Nå har vi et flott asfaltert flerbruksanlegg som brukes til både trening, tur- og rekreasjonsområde. Vi får lagt tidligere skiløyper enn tidligere og vi får endelig et område hvor utøverne våre kan gå på rulleski i trygge omgivelser. 


TUSEN TAKK til alle som har bidratt i dette prosjektet! Prisen er et tydelig bevis på at dugnadsånden virkelig lever i Gransherad - og at den gir fantastiske resultater!

Positiv Energi Prisen 2017
Fra venstre: Line Berget Hedegart, Marianne Tråer, Tom Hegna, Hans Olav Kaasa, Tor Arne Folseraas, Willfred Solli (liggende), Oddvar Rønning og Henning Johnsen fra Notodden Energi.Linker til Notodden energi og Telen sine omtaler av prisen. 

http://www.notodden-energinett...

https://www.telen.no/granshera...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.