Ny hjemmeside - alt samlet på et sted!

Postet av Gransherad Idrettslag den 19. Des 2017

Velkommen til vår nye hjemmeside! Her har vi forsøkt å samle alt på et sted slik at det skal bli mer oversiktlig for deg som medlem og lettere å administrere for oss som sitter i styret. 

Siden er delt inn i enge sider for fotball, langrenn og idrettskole slik at det blir enkelt å finne frem til aktuell informasjon. Det er foreløpig Marianne Tråer som er webansvarlig, men håper å få med seg en person fra langrennsgruppa og en person fra fotballgruppa som kan ha ansvar for sidene til de ulike aktivitetene. 


Hva er nytt? 

Her kommer en liten liste over hva man kan bruke denne siden til. 

* Fakturering skjer fra denne siden via medlemsregisteret som er registrert i NIF sine baser. Flott om alle medlemmer går inn og sjekker om deres kontaktinformasjon er korrekt - slik at vi har rett kontaktinformasjon når medlemskontigent og aktivitetsavgifter sendes ut på e-post og SMS.

Faktureringen skjer via en link man får på mail/SMS. Her kan man velge å betale via bankID eller gå for faktura løsning. Det er også i planene at også VIPPS knyttes opp mot dette i fremtiden, men dette er ikke helt på plass enda. 

Det kan forekomme at familier som har registrert samme e-post adresse får flere mailer med samme betalingskrav. Dette er beklagelig, men linken som følger mailen er den samme og totalbeløp er alltid den samme. Dersom dette forekommer hos deg kan du altså bare forholde deg til den ene mailen. 

Medlemskontigent blir sendt ut i mars (etter årsmøtet) til alle medlemmer av GIL. 

Aktivitetsavgift fotball sendes ut i april.

Aktivtetsavgift langrenn sendes ut i oktober. 


* Egne lagsider til alle fotballag og langrennnsgrupper. 

Her kan trenere legge ut informasjon og bilder fra turer, kamper, renn osv. Vi håper at dere vil benytte sidene aktivt. 


* Aktivitetskalendere

Hvert lag får sin egen aktivitetskalender hvor det kan legges inn treningstider, kamper, renn, treningssamlinger, cuper osv. På forsiden vil vi ha en felles aktivitetskalender for hele idrettslaget som har synkronisert alle de ulike kalenderne. 


* Påmelding til idrettskolen (sommer). 

Eget påmeldingsskjema finnes på nettsiden. Denne påmeldingen vil være åpen ca 2 mnd før oppstart. 


* Webshop for klubbtøy

Her får vi også samlet alt på et sted slik at det blir enkelt for medlemmer å bestille det de ønsker. Det vil bli arrangert prøvekvelder som før - men bestillingen skjer via webshopen. Litt usikkert om vi knytter en betalingsløsning direkte til shopen eller om vi kjører ut fakturaer som før. 


* Innmelding for nye medlemmer

Nå kan alle nye medlemmer registrere seg selv via nettsiden. Skjema finner du øverst til høyre i menyen.GIL sin logo


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.