Cashback avtale med Driv Energi

Postet av Turgruppe den 23. Des 2020

Gransherad Idrettslag har nå opprettet såkalt cashback-avtale med Driv Energi.

Dersom du synes at Idrettslaget er viktig for bygda, så kan du nå bidra til drift av idrettslaget, uten at det koster noen ting for deg.

Vi oppfordrer derfor alle som har kreditt-kort hos Driv Energi til å svare på dette innlegget med følgende tekst «Heia GIL».   Da gir du GIL tillatelse til å legge inn GIL cashback for din Driv konto (10 øre til GIL per liter drivstoff du fyller).  Denne enkle metoden har vi avtalt med Driv Energi.  Du kan selvsagt også ringe eller sende epost til Driv Energi selv, dersom du foretrekker det.  

GIL cashback koster deg ingenting.  Du beholder dine 40 øre rabatt på pumpepris, og GIL får ei fin gave.

Dersom du ikke har kreditt-kort hos Driv Energi per i dag, så vil vi oppfordre deg til å skaffe det.   Driv Energi har konkurransedyktige priser.  Ofte er det billigere drivstoff i Gransherad enn hos de store bensinstasjonene i byen.   Driv Energi har også 2 stasjoner på Notodden, dessuten på Kongsberg, Rjukan, Hjartdal, Melum, Porsgrunn ++++.

Se vedlagte bilder.

Gå inn på Drivenergi.no.

Trykk «Søk om drivstoffkort».

Trykk «For privatkunder»

Fyll ut dine data.

Velg forening: Gransherad Idrettslag

 Lerkelunden Ake-stadion

Postet av Turgruppe den 19. Sep 2020

Lerkelunden Ake-stadion er klar for vinteren. 10 cm snø er nok.Adkomst til Nattejuv

Postet av Turgruppe den 13. Apr 2020


Parkering i forbindelse med tur til Nattejuv må skje på rasteplassen ved kirka, eller på parkeringsplassen ved dammen på Tinnoset, slik bildet under viser.

Nisivegen og Limovegen er private bilveier.  Gransherad Idrettslag har ingen avtale om ferdsel med bil på disse veiene.  Turgåere må derfor parkere i Gransherad sentrum eller på Tinnoset, og bruke beina derfra.

Gransherad Idrettslag takker velvillige grunneiere og veiforeninger for de ordningene og avtalene vi har i dag.

Se også informasjon her:
https://www.gransheradil.no/p/40364/nattejuv