Allidrett- et nytt tilbud fra høsten 2020?

Postet av Gransherad Idrettslag den 3. Sep 2020

Skigruppa har i kveld hatt møte hvor vi har diskutert hvordan vi skal organisere aktivitetstilbudet i idrettslaget videre. 

Vår intensjon er at GIL skal ha et aktivitetstilbud til så mange barn som mulig. Per i dag har vi ikke aktivitetstilbud til barn som ikke interesserer seg for fotball eller langrenn. Vi ser også at vi bør ha et tilbud som har hovedfokus på allsidig aktivitet uten at det trenger å være noe konkurranseelement involvert i aktiviteten som utøves. 

Vårt forslag er på bakgrunn av dette å starte opp en allidrettsgruppe hvor barna får prøve seg på ulike aktiviteter og idretter. Dette kan være alt fra ballidretter, dans, bryting, klatring, fjellturer, ridning, hundekjøring, langrenn, slalom, svømming, friidrett, stafetter, lek, taekwondo osv. Her er det kun fantasien og dugnadsressurser som setter grenser. 

For å kunne få til et slikt tilbud er vi avhengige av å få med flere foreldre som vil være med å bringe dette aktivitetstilbudet til barna våre. Kanskje nettopp DU kunne tenke deg å børste støv av gamle håndballferdigheter og vise barna litt om hva dette innebærer? Eller du har drevet med dans eller bryting og har en kveld å avse for å kunne gi barne et innblikk i hvordan man trener på denne måten?

Tanken var å ha allidrett for barn på småtrinnet og for de som ønsker fra mellomtrinnet. Den eldste gruppen fortsetter som før man langrennstrening på mandager og torsdager. Her er også de som ønsker fra mellomtrinnet velkomne til å delta. 

Vi vil gjerne høre deres tanker og tilbakemeldinger på dette. Vi ser an interessen før vi eventuelt kaller inn til et møte for videre planlegging. 
0 Kommentar

Dugnad tirsdag 08.09.20

Postet av Gransherad Idrettslag den 1. Sep 2020

Alle medlemmer kalles inn til høstdugnad for idrettslaget tirsdag 08.09.20 kl 18. Oppmøte på skolen.

Se vedlagt liste for planlagte oppgaver. Jo flere vi er - jo mer får vi gjort. Her finnes oppgaver for alle aldre, så barna er også velkomne til å delta

Rydding i lysløype og beising av ballbinge er aktiviteter som vi kanskje ikke rekker å fullføre på en dugnad. Vi ser for oss å holde på et par timer eller så lenge folk har tid og engasjement.

Når det gjelder rydding av ny trase for lysløype, så er dette et prosjekt som blir tidkrevende og som vil generere betydelig med ved i for av bjørk, furu og noe gran. Idrettslaget ser gjerne at de som er interessert kan komme og hente ut ved til eget bruk og samtidig rydde i trasen. Koordineres med Tor Arne (99260021).


Dugnadsoppgaver Gransherad idrettslag 2020.docx0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline