DUGNAD FLYTTES TIL TIRSDAG 29.10 kl 17.30

Postet av Marianne Tråer den 23. Okt 2019

På grunn av værmelding om mye regn på torsdag utsettes høstdugnaden som var planlagt i morgen. 

NY DATO for dugnad er: tirsdag 29.10 kl 17.30. Programmet blir selvsagt likt - legger ved en oversikt her. 
Følgende aktiviterer må gjøres:

* Vollyball nettet tas ned og lagres.
* Fotball mål samles et sted for vinterlagreing gjerne inni hverandre (ser ikke bra ut når de står nedsnødd utover hele fotballbanen) 2 stk. 7-er mål gjøres tilgjengelig for Skole.
* 3-er fotballbanen demonteres for sesongen.
*1 Km her skal vi fjerne et par større Lerker som avgir mye is og nåler høst/vinter. Disse skal kvistes og lastes opp på traktor henger for transport til sag, hvor planen er at vi splitter sagstokkene og lager sittebenker til flerbruksanlegget. Utstyr motorsag, traktor med pallegafler (tømmerklo) og henger.
* 3Km her skal det spikres merkeband på alle stolpene: utstyr hammer og spiker, ca. 45 band er innkjøpt.
* 3Km kantene og løypetraseen skal ryddes for busker tre og greiner. Dette kappes og bæres ut av traseen. Utstyr ryddesager/motorsager, samt hjelpere for bæring av kvist.

Vi har utfordringer knyttet opp mot avvik i det elektriske lysanlegget til 3 km, for dette så trenger vi hjelp og mulig dugnads hjelp av kvalifiserte elektrikere og hjelpemenn/kvinner for å få lys i 3km i vinter. Hans Olav og Tor Arne kommer tilbake med endelig tiltak/behov for hjelp for dette arbeidet. I verste fall kan dette bli tidkrevende over flere kvelder/dager!

VELKOMMEN TIL DUGNAD! Håper så mange som mulig stiller opp :) Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.