Bestilling av Trimtex klubbtøy

Postet av Marianne Tråer den 17. Okt 2019


Litt informasjon om klubbtøy fra Trimtex. Tidligere har det vært praksis at GIL sponser 25% per plagg. Trimtex klær er skiklær av høy kvalitet som er supre for både voksne og barn å bruke når man trener. Kvalitet koster - og disse klærne har også derfor en forholdsvis høy pris. GIL har prioritert å sponse mer på barnas klær enn 25% for at flest mulig av barna skal få muligheten til å kjøpe dette. En skidress fra Trimtex har en innkjøpsverdi (etter rabatt fra Trimtex) på 1482 kr. Vi selger de ut til 600 kr per dress - altså under halvparten av prisen. 

For å bestille klær går du inn på Vipps appen og gjør følgende: 

* Trykk på "Kjøp og betal"

* Søk opp "Gransherad IL - hovedlaget" eller vipps nr 125722. 

* Nå kommer nettbutikken automatisk opp med kategoriene beskrevet under. I kategoriene velger du antall og størrelser av ønskede plagg. 

* I nettbutikken vil dere få opp to kategorier: 

- Trimtex Junior - her bestiller du klær til barna dine - uavhengig om de trenger juniorstørrelser eller voksenstørrelser. Vi kjører lik pris til alle barn. 300 kr per plagg når det gjelder jakke, bukse og vest. 900 kr for dunjakke. Fint om det skrives i kommentarfeltet hvilke barn det bestilles klær til, slik at vi holder en viss oversikt. 

-  Trimtex voksen - her bestiller du klær til foreldre eller andre voksne som ønsker klubbtøy. Her er det ikke en så stor rabattert pris som det er i juniorkategorien, men plaggene ligger på ca 20% rabatt. Det er også veldig bra :)

* Når du har lagt det du ønsker i handlekurven trykker du på "Klar til å betale"

* Herfra betaler du med vipps på vanlig måte - og bestillingen blir sendt direkte til meg :)Det har kommet spørsmål om det er mulig å bestille Trimtex bukse som ikke er foret. Den er også lagt inn i nettbutikken, men kun med innkjøpspris (GIL dekker ikke noe på denne, men dere får GIL sin innkjøpsrabatt om dere ønsker å bestille den tynne buksen). 


Bare spør om det er noe dere lurer på! Legger ved en oversikt over innkjøpspriser og priser ut til medlemmene slik at dere også får en oversikt. 

Prisliste Trimtex langrennstøy.docx

SISTE FRIST FOR BESTILLING AV KLÆR ER SØNDAG 20.10! BESTILLING TIL TRIMTEX BLIR SENDT ILA MANDAG 21.10. LEVERINGSTID ER BERGENET TIL 5-7 UKER.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.