Oppkjørte skispor fra Tråer til Heddal.

Postet av Gransherad IL - Ski den 29. Jan 2019

En flink og snill Heddøl har kjørt opp løyper helt til Tråer via Rekksjå :)

God Tur!


0 Kommentar

Gransherad viste muskler i Holmenkollen!

Postet av Gransherad IL - Ski den 22. Jan 2019

Tradisjon tro  stilte Gransherad IL med flere løpere på Oslo skifestival.   11 av Gransherads løpere stilte til start på lørdagens individuelle renn som gikk i fristil.  Dette var et skirenn mange hadde sett frem til, et av vinterens høydepunkt. I de yngste klassene som ikke rangeres stilte Mathias Skjulestøyl Aas (G8), Erlend Hovde Løndal (G9) og Sindre Haugan Aas (G10) til start. Alle tre fikk god fart på skia i de flotte løypen i Kollen. 

Fra 11 år og oppover blir man rangert. Om man ser på resultatlisten, ser vi at Gransherads løpere gjorde det veldig bra. Vi kan vel si det slik at Gransherad viste muskler i Kollen. Sondre Tråer Brenna gikk i G11. Han gikk på tiden 7:29 i sin 2 kilometers løype. Av 192 løpere endte han på en flott 52.plass. 

Vi stilte med tre jenter i J12. Her kom Kristina Skjulestøyl Aas på en flott 14.plass, kun 41 sek fra 1.plass. Deretter fulgte Ingrid Grefsjø Bolkesjø på 34.plass og Kristine Kaasa 80.plass. Dette var også en stor klasse med 155 løpere. 

I gutter 12 år stilte Håvard Haugan Aas og Torkil Nyheim Folserås til start. Håvard gikk et knallsterkt løp og endte på en 6.plass, kun 24 sek bak vinneren Leopold Strand fra Njård. Torkil fikk en flott 60.plass av i alt 180 løpere. 

Heidi Hovde Løndal hadde også tilpassa formen bra denne helga og kom på 9.plass, kun 15 sek fra vinneren Julie Sand-Hansen fra Eiker SK. I denne klassen var det 151 løpere som fullførte. 

I jenter 14 år stilte Gransherad med en løper til start, Vilde Nyheim Folserås som også gikk et godt løp. Hun ble nummer 29 av i alt 84 løpere.


Søndag var det duket for stafett i klassisk stil. I år klarte Gransherad  å stille med to lag. I mix 11-12 gikk Håvard Haugan Aas , Ingrid Grefsrød Bolkesjø og Torkil Nyheim Folserås inn til en sterk 9.plass av i alt 192 lag. 

Vi klarte også å stille et lag i jenter 13-14 år. Vilde Nyheim Folsrås, Kristina Skjulestøyl Aas og Heidi Hovde Løndal kjempet seg inn til en 13.plass av i alt 59 lag 

Alt i alt en fin-fin helg for alle Gransherads deltakere med mye skiglede og sosialt samvære. Takk til søsken og foreldre som stilte som heiagjeng og "løftet" barna fram i løypa! 
Deltaker lørdag.Etter løpet er det viktig å leike!

Stafettlaget i mix 11-12 år: Håvard Ingrid og Torkil.Stafettlaget i jenter 13-14 år: Vilde, Kristina og Heidi. 


0 Kommentar

HaustTrening i lysløypa

Postet av Gransherad IL - Ski den 14. Jan 2019

God innsats i bakkene. Elgehufs.


0 Kommentar

Gode resultater i Svarstad.

Postet av Gransherad IL - Ski den 14. Jan 2019

8659F99A-9A6C-4582-92CF-CDB3C13EFDE4.jpeg

Hele 9 løpere fra Gransherad stilte til start i Hofrennet sist helg. Siden det ikke var nok snø i Hof ble skirennet flyttet til Svarstad, Borgen skianlegg. Rennet gikk i fristil. Mathias S Aas deltok i G8, Erlend H Løndal i G9 og Sindre H  Aas i G 10. Alle disse tre hadde stor fart i sporet. Disse klassene rangeres imidlertid ikke. I J12 gikk Kristina S Aas spurtet seg inn til en 4.plass og Ingrid G Bolkesjø kom på en flott 8.plass i samme klasse. GIL stilte med to utøvere i G12. Her gikk Håvard H Aas inn til en flott 1.plass og Torkil kom på en 8.plass. Heidi H Løndal gikk inn til seier i J 13 og Vilde N Folserås gikk inn til en fin 5.plass i J 14. 

Neste helg ser vi frem til at våre skiløpere skal delta i Holmenkollen på Oslo skifestival. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline