Smittevernråd - Hva gjelder nå

Postet av Gransherad IL - Fotballgruppe den 26. Sep 2021

Regjeringen besluttet å gå over i normal hverdag med økt beredskap fra 25.09.21 kl. 16.00. Flere råd og regler som vi har fulgt til nå faller bort eller endres.
Antallsbegrensninger og avstandskrav på idretts- og kulturarrangementer fjernes. Aktiviteter kan gjennomføres som vanlig. Veileder i smittevern for idrett er ikke lenger gjeldende.
De generelle smittevernråd som fortsatt gjelder er: 
Hold deg hjemme hvis du er syk
Test deg for covid-19 hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon. Dette gjelder både vaksinerte og ikke-vaksinerte. For barn gjelder egne anbefalinger.
Ha god hånd- og hostehygiene
Hvis du tilhører en risikogruppe, følg råd til personer i risikogrupper (fhi.no) (Helsedirektoratet)


Kampaktivitet NFF Telemark våren 2021 og Koronavettregler

Postet av Gransherad IL - Fotballgruppe den 2. Mai 2021

Vi vet ennå ikke hvordan kampaktiviteten blir for vår del. Korona situasjonen gjør det komplisert å organisere seriespill denne våren. Myndighetene har restriksjoner på all idrettsaktivitet, blant annet restriktive kommunebegrensinger som er til hindrer for å organisere normal kampaktivitet. Legger ved informasjon fra NFF Telemark om kampaktivitet, samt koronavettregler fra 16.april.

https://www.fotball.no/kretser/telemark/om-kretsen/2021/kampaktivitet-nff-telemark-varen-2021/

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2021/oppdaterte-retningslinjer-for-aktivitet/Fotballsesong vår 2021

Postet av Gransherad IL - Fotballgruppe den 8. Apr 2021

Informasjon om fotballsesong⚽️
Påsken er over og oppstart av fotballsesongen nærmer seg. Tidspunkt for oppstart er imidlertid usikkert, men det legges ut på fotballsidene på Facebook så fort vi vet😊 
Trenere, lagleder og baneansvarlige er nå på plass. Koronasituasjonen gjør at vi ikke kan trene inne i gymsalen nå og hverken ballbingen eller gressmatta er klar, men det jobbes med å få ordnet et alternativ. Vi håper det lar seg ordne innen rimelig tid, så barna kan begynne å trene fotball igjen. GIL har bl.a fått låne bane i Heddal, det var ikke så mange ledige tidspunkter, men det kan være et alternativ. Dette blir opp til trenerne å avgjøre. Vi må belage oss på koronarestriksjoner på treningene og det er lagd foreldrelister både som koronavakt og hjelpetrener. Foreldre må bytte innbyrdes om tidspunkt ikke passer. Lister legges ut på fotballsidene. 


Minner om Fotballens koronarestriksjoner for å hindre smitte:
Syke personer skal ikke på trening
God hånd-og hostehygiene og forsterket renhold
1 meters avstand utenfor aktivitet
Alle personer som deltar eller er publikum skal registreres


GIL ønsker alle en fin fotballsesong og ser fram til aktivitet på anlegget! 😊⚽️